Over de Nieuwstad

Showroom
U betreedt ons bedrijf via een uitgebreide showroom. Hier vindt u alles op het gebied aan tuin en park machines, van gazonmaaiers tot versnipperaars en van schoffels tot bezems. De Nieuwstad heeft een breed assortiment. Onze verkopers staan u graag te woord en voorzien u van de juiste adviezen. Wij heten u daarom van harte welkom in onze showrooms in Lelystad en Emmeloord!


Moderne en ruime werkplaats
Ruim en modern. Dat kenmerkt de tuin en park werkplaats van De Nieuwstad. Dankzij de aanwezige hefbruggen en diverse test- en meetapparatuur kan er professioneel gewerkt worden.

Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en blijven up-to-date door het volgen van cursussen, hier door kunnen wij u de kwaliteit leveren die nodig is om uw machine goed te onderhouden en/of repareren.


Constructie
Naast het reguliere preventieve onderhoud - en uitvoeren van reparaties - aan tuin en park machines zijn wij ook in staat uw machine naar uw wensen aan te passen. Door de ruime ervaring zijn onze medewerkers in staat voor vrijwel elk technisch knelpunt een passende oplossing aan te reiken.

Veiligheid/VCA
Door de ruime opzet van de werkplaats zijn de werkplekken voor de monteurs ruim en overzichtelijk. Dat komt de veiligheid ten goede. Overigens worden alle monteurs op het gebied van veiligheid en preventie voortdurend bijgeschoold. De monteurs hebben een VCA-certificaat en ons bedrijf is VCA gecertificeerd en wordt jaarlijks geaudit door de DEKRA en wij mogen daarom VCA veiligheidskeuringen uitvoeren. Dit doen wij volgens het zgn. COMkeur

Hydrauliek
Voor reparatie en maatwerk van hydrauliek, beschikt De Nieuwstad in Lelystad over professionele apparatuur voor het maken van slangen en koppelingen en is een groot assortiment koppelingen en slangpilaren aanwezig.

Magazijn met geautomatiseerd voorraadbeheer.
In het geautomatiseerde magazijn zijn ruim 16.000 verschillende artikelen en onderdelen op voorraad. Met behulp van barcode-techniek is het voorraadbeheer volledig afgestemd op de behoefte van de klanten. Vrijwel alle gangbare onderdelen zijn direct beschikbaar terwijl de minder courante onderdelen op afroep binnen 24 uur in huis zijn. Om het voorraadbeheer te optimaliseren hebben we directe lijnen met fabrikanten en leveranciers.